برچسب- فروش اسید سیتریک اصفهان

اسید سیتریک چیست | خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی

اسید سیتریک چیست

اسید سیتریک چیست | خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی :

این ماده شیمیایی یک ترکیب آلی است که معمولا از چربی گیاهان و حیوانات تهیه و تولید می شود. استئاریک از اسید های چرب اشباع شده محسوب می شود و با نام  آیوپاک اوکتا دکانوئیک اسید نیز شناخته میشود. برخی از کاربرد های اسید اسئاریک عبارتند از: مفید در صنایع؛ پزشکی، تولید مواد آرایشی_بهداشتی، شمع سازی، تولید مواد شوینده و لاستیک سازی. این ماده به شکل یک پودر سفید است و فرمول شیمیایی آن C18H36O2 میباشد. از مرسوم ترین اسید های چرب اشباع شده می توان به همین ماده شیمیایی اشاره کرد که در طبیعت پس از اسید پالمیتیک پیدا میشود.

برای نگهداری مناسب از اسید استئاریک سعی کنید آنرا در دمای محیط و دور از مواد اکسید کننده قرار دهید. درست است که اسید استئاریک را یک ترکیب غیر سمی می دانند، اما باید دانست که استنشاق و تنفس گرد آن می تواند بینی، گلو و ریه شما را تحریک و آزرده کند، بنابراین از بسته بودن ظروف این ماده اطمینان حاصل کنید.

برخی از کارایی های اسید سیتریک در صنایع

اگر می خواهید محصولات آرایشی و یا صابون و شامپو های مرواریدی تولید کنید، ترکیب 4 ماده مقابل فرمول آن است: اسید استئاریک، گلیکول استارات، اتیلنگلیکول و گلیکول دی استارات.

این ماده شیمیایی یکی از قوی ترین روان کننده هایی است که در روند تزریق به قالب و زیر فشار قرار دادن پودر های سرامیکی استفاده میشود و کاربرد مناسب آن در این زمینه تایید شده.

از خواص اسید استئاریک، سفت و سخت کنندگی برای شکر، قند، آب نبات و شربت ها و صابون های حمام و دستشویی می باشد.

لازم برای تولید کپسول های آتش نشانی.

پیشگیری از اکسید شدن فلزات.

ساخت روان کننده ها.

تولید پلاستیک.

در پایان خوب است اینرا هم بگوییم که شما به راحتی می توانید در برخی از خوراکی های کاملا طبیعی مثل آووکادو و خاک شیر مقداری از ترکیب اسید استئاریک را بیابید زیرا به طور طبیعی در این مواد خوراکی وجود دارد.

برای خرید اسید استئاریک و اطلاع از آخرین قیمت اسید استئاریک از شرکت سفیر آزما کیان می توانید با همکاران ما در تماس باشید.

خواص اسید استئاریک برای تولید صابون :

اسید استئاریک ماده ایست که برای تولید صابون هم مورد استقبال ویژه ای واقع شده است. تولید کننده های صابون با افزودن اسید استئاریک، سختی و غلظت سایر مواد تشکیل دهنده صابون را افزایش می دهند و باعث تشکیل یک نوار جامد روی صابون می شوند. در کنار خاصیت سخت کننده ای که این ماده دارد، ویژگی پاک کنندگی و مبارزه آن با باکتری ها هم باعث شده تا استقبال خوبی از آن برای تهیه صابون ها بشود.

چرا خواص اسید استئاریک باعث شفافیت دو چندان پوست می شود؟

همه ما به روی پوست بدنمان سطحی از روغن داریم که این روغن ها در مقابل آب مقاوم هستند و برای خلاصی پوست از آنها باید سراغ گزینه دیگری برویم. یکی از گزینه های مناسب برای نابودی آنها، اسید استئاریک است که موجب کاهش فشار سطح روغن روی پوست می شود و در نتیجه آب به آن نفوذ می کند و آنرا از بین می برد و به این شکل لایه روبی پوستی شما انجام شده و شفافیت آن افزایش می یابد.

خواص اسید استئاریک در تولید لوازم آرایشی_بهداشتی مفید است

برای تولید لوازم آرایشی_بهداشتی نیز اسید استئاریک حرف هایی برای گفتن دارد که در ادامه با آنها آشنا می شویم.
اولین نکته در مورد استفاده از این ماده شیمیایی در محصولات آرایشی، بهداشتی، استفاده از آن به میزان مجاز و مشخص است که در این صورت قطعا بدون ضرر خواهد بود. این ماده در فرآیند ساخت عطرها به عنوان یک عامل سورفاکتانت و امولوسیون کننده در ساخت آنها شناخته می شود. همچنین اسید استئاریک به دلیل ترکیب تری گلیسیرید هایش، می تواند برای حفظ شکل صابون مورد استفاده قرار گیرد.

عاملی برای محافظت مطمئن از صنایع فلزی

یکی از خواص اسید استئاریک، خاصیت پوششی آن است و همچنین این ماده عاملی برای بازدارندگی پودر های فلزی از اکسیداسیون محسوب می شود. بنابراین برای حفاظت از آهن و آلمینیوم و محصولاتی که حاوی این مواد هستند، سعی کنید از اسید استئاریک استفاده کنید. اینرا هم باید در اینجا بیان کنیم که شما با استفاده از اسید استئاریک موجب عمر طولانی و حفظ کیفیت محصولات آهنی و یا آلومینیومی خود می شوید.

خواص اسید استئاریک و صنعت شمع سازی

یکی از اکتشافات بشر که به 5000 سال قبل بر می گردد، شمع است. ولی تحول اصلی ای که در ساخت شمع رخ داد به سال 1820 برمی گردد که با استفاده از چربی حیوانات، شمع ساخته شد.

بازار جهانی اسید استئاریک در چه وضعتی است؟!

برخی از تخمین ها و پیش بینی ها گویای آن است که این ماده شیمیایی در بازه سال های 2019 تا 2025 با رشد CAGR 5% مواجه خواهد شد. بیشترین مصرف این ماده در جهان نیز مربوط می شود به آسیا، اقیانوسیه و خصوصا کشور های هند و چین.

عوارض جانبی

اسید استئاریک همانطور که از نام آن مشخص است، یک اسید است و می تواند در صورت تماس با بدن، باعث علائمی چون، تاول های جدی، تورم و التهاب پوستی، خارش و قرمزی و در برخی از مواقع خاص باعث پوسته شدن پوست می گردد.
این ماده شیمیایی همچنین برای محیط زیست هم مضر است و بخصوص باید از محیط زیست آبزیان به دور باشد که ضرر بیشتری دارد. توجه کنید که اثرات زیان بار این ماده شیمیایی طولانی مدت است و می تواند خرابی های جدی ای را حاصل کند.

کدام قسمت بدن بیشتر در خطر اسید استئاریک است؟

اسید استئاریک به علت خاصیت اسیدی ای که دارد طبعا خورنده بوده و برای بدن بسیار خطرناک است. سیستم های زیر، در معرض خطر این ماده شیمیایی هستند؛

سیستم گوارشی و تنفسی

سیستم ایمنی بدن

سیستم پوششی بدن (پوست بدن)

سیستم بینایی و چشم ها که به نوعی خطرناک ترین قسمت محسوب می شوند.























































اسید سیتریک چیست | خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی

سفیر آزما کیان، شرکت فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی از برترین برند های دنیا

با تشکر مجله دانش شیمی و تیم پایان نامه من

با ما در تماس باشید : 09357007743

ادامه مطلب ...
خرید اتانول 96 درصد آزمایشگاهی | خرید ایزوپروپیل الکل آزمایشگاهی | خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی | خرید هیدروکسید آمونیوم | فسفر چیست | فروش اسید نیتریک

خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی | خرید اسید سیتریک صنعتی | فروش اسید سیتریک

خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی | خرید اسید سیتریک صنعتی | فروش اسید سیتریک :

خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی

مشخصات اسید سیتریک

دمای ذوب: ۱۵۶ درجه سانتی‌گراد
دمای جوش: ۳۱۰ درجه سانتی‌گراد
چگالی: ۱.۶۶۵ گرم بر سانتی متر مکعب در شکل مونوهیدرات و ۱.۵۴۲ گرم بر سانتی متر مکعب در شکل بدون آب
حلال های اسید سیتریک: آب، اتانول، اتر، اتیل استات، دی اتیل اتر
سیتریک‌ اسید
یک اسید‌ ضعیف‌ آلی با فرمول C۶H۸O۷ است. نام دیگر اسید‌ سیتریک جوهرلیمو است. اسید‌ سیتریک به طور طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات به ویژه در مرکبات وجود‌ دارد. در بیوشیمی از آن به عنوان یک واسطه در چرخه اسید سیتریک (مانند چرخه تری کربکسیلیک اسید، چرخه کربس و… ) در متابولیسم‌های هوازی بدن استفاده می‌شود.
غلظت اسید سیتریک در مرکبات در محدوده ی ۰.۰۰۵ مول بر لیتر در پرتقال تا ۰.۳۰ مول بر لیتر در لیموترش است، که لیموترش بیشترین غلظت اسید سیتریک را دارد.
بر طبق نمودارها محلول‌های اسید سیتریک جزء محلول‌های بافر با PH بین ۲تا۸ هستند. PH مرکباتی مانند لیمو و پرتقال، به غلظت اسید سیتریک وابسته است.
سالانه میلیون‌ها تن اسید‌سیتریک تولید می‌شود. سیتریک اسید را معمولا به صورت تری بیسیک اسید در نظر می‌گیرند.
اسید سیتریک به دو شکل بدون آب و مونو هیدرات است.
یک شیمیدان آمریکایی گونه‌ای خاص از کپک قارچی به نام آسپرژیلوس را کشف کرد که در تولید اسید سیتریک موثر بود و پس از آن یک شرکت دارویی با این روش تولید صنعتی اسید سیتریک را آغاز کرد.
از ساکارز یا گلوکز برای کشت قارچ آسپرژیلوس در تولید اسید سیتریک استفاده می‌شود. منبع گلوکز، شهد، نشاسته ذرت هیدرولیز شده یا دیگر محلول‌ها می‌باشد. پس از آن که کپک از محلول حاصل خارج شد، اسید سیتریک به واسطه‌ی رسوب با کلسیم هیدروکسید حاصله از نمک کلسیم سیترات به دست می‌آید. تولید صنعتی اسید سیتریک در گذشته و امروزه از طریق این روش بوده است.
یکی دیگر از روش های تولید اسید سیتریک، به روش سنتز شیمیایی تحت شرایط فشار بالا می‌باشد.

خطرات اسید سیتریک

یک اسید ضعیف مانند اسید سیتریک با قرار‌ گرفتن در معرض اسید سیتریک خالص می‌تواند اثرات نامطلوبی داشته‌ باشد. استنشاق اسید سیتریک ممکن است باعث سرفه، تنگی نفس یا گلودرد شود. مصرف بیش از حد به صورت خوراکی ممکن است درد‌شکم و گلو‌درد ایجاد کند. دراثر پاشیدن محلول اسیدسیتریک به پوست و چشم می‌تواند باعث قرمزی و درد شود. مصرف طولانی مدت یا مکرر سیتریک اسید باعث فرسایش مینای دندان می‌شود.

کاربرد اسید سیتریک

اسید سیتریک دارای کاربرد‌های بسیار زیادی است. بیش از پنجاه درصد از اسید سیتریک به عنوان تنظیم‌کننده اسیدیته نوشیدنی‌ها، بیست درصد در سایر مواد‌ غذایی، بیست درصد در مواد‌ شوینده و ده درصد دیگر هم در مواد آرایشی، دارویی و صنعت شیمیایی استفاده می‌شود.
استفاده در مواد غذایی و نوشیدنی‌ها
از پودر اسید سیتریک برای تهیه فلفل لیمو به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.به‌ همین‌ خاطر اسید سیتریک یکی از قوی‌ترین اسید‌های خوراکی است که غالبا از اسید سیتریک به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. اتحادیه اروپا استیک اسید را با شماره E۳۳۰ مشخص کرده است. در یک فرم بیولوژیکی برای مکمل‌های غذایی از نمک‌ سیترات استفاده می‌شود. اسید سیتریک در هر ۱۰۰ گرم ۲۴۷ کیلوکالری دارد. از خواص بافری سیترات برای کنترل pH در پاک‌کننده‌های خانگی و دارو استفاده می‌شود. در ایالات متحده آمریکا از اسید سیتریک به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می‌شود که توسط مجموعه قوانین شیمی غذایی آمریکا تعریف‌ شده‌ است.
اسید سیتریک را می‌توان به بستنی به عنوان عامل امولسیون‌کننده برای حفظ چربی‌ها، در کارامل برای جلوگیری از بلوری شدن ساکارز و یا در آشپزی به جای آب‌لیمو تازه استفاده کرد. از اسید سیتریک با بی کربنات سدیم در طیف گسترده ای از فرمول‌های گازی، همچنین برای بلعیدن به عنوان مثال در پودر و قرص و برای مراقبت‌های شخصی به عنوان مثال در سفید‌آب و تمیز کردن چربی استفاده می‌شود. اسید سیتریک جامد عموما در فرم پودر خشک در بازار و سوپر‌مارکت‌ها به عنوان نمک ترش فروخته می‌شود که بسیار شبیه نمک طعام است. از اسید سیتریک جامد در آشپزی به عنوان جایگزینی برای سرکه یا آب‌لیمو که نیاز به اسید خالص است، استفاده می‌شود. همچنین از اسید سیتریک به عنوان رنگ غذا نیز استفاده می‌کنند.
استفاده به عنوان عامل تمیز‌ کننده
اسید سیتریک می‌تواند در آب استفاده شود که باعث بهبود اثربخشی صابون و مواد شوینده می‌شود. اسید سیتریک یک جزء فعال در برخی از محلول‌های حمام و آشپزخانه است. یک محلول با غلظت ۶ درصد اسید سیتریک لکه‌های آب سخت را از شیشه بدون هیچ خراشی حذف می‌کند. از اسید سیتریک می‌توان در شامپو برای شستشوی مو از موم و رنگ کردن مو استفاده کرد.
استفاده در صنعت
از اسید سیتریک برای حل کردن زنگ زدن فولاد و غیرفعال کردن فولاد زنگ نزن و همچنین درEDTA استفاده می‌شود.
استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی، دارویی، مکمل های غذایی و غذاها
اسید سیتریک به عنوان یک ماده اسیدی در کرم‌ها، ژل‌ها و انواع مختلفی از مایعات استفاده می‌شود. استفاده از آن در غذاها و مکمل های غذایی، در سری ماده فرآوری طبقه‌بندی می‌شود.
اسید سیتریک آلفا هیدروکسی اسید است و به عنوان یک ماده فعال در پوست‌های شیمیایی کاربرد دارد.
از دیگر کاربردهای سیتریک اسید می‌توان به عنوان یکی از مواد فعال در تولید بافت‌های ضد ویروسی، به عنوان جایگزین اسید نیتریک در غیرفعال کردن فولاد ضد زنگ، در روند ساخت فیلم عکاسی، به عنوان یک ماده بی‌بو برای سرکه سفید در رنگ‌آمیزی خانه با رنگ‌های اسیدی اشاره کرد.
اسید سیتریک / سیترات سدیم-پتاسیم یک عامل تنظیم‌کننده ی اسید خون است.
در علم بیوشیمی اسید سیتریک در سیکل کربوکسیلیک اسید و سیکل کربس به عنوان میانجی کاربرد دارد.

راهنمای ایمنی کار با اسید سیتریک

راهنمای حفاظت از مجاری تنفسی:
بخار وگرد و غبار مواد شیمیایی ، آلوده و سمی بوده و باعث تحریک دستگاه تنفسی می شوند. لذا حفاظت از دستگاه تنفسی در اینگونه شرایط ضرورت پیدا می کند. از این رو استفاده از ماسک (ماسک ضد اسید) با فیلتری که قابلیت حذف گازهای آلی و معدنی را داشته باشد، الزامی است.
در صورت استنشاق مواد شیمیایی سمی در ابتدا منبع مولد آلودگی را برطرف کرده و فرد را به هوای آزاد ببرید. اگر فرد در تنفس خود دچار اشکال شده بود به وی ماسک اکسیژن وصل کنید و سریعا به پزشک مراجعه فرمایید.























































خرید اسید سیتریک آزمایشگاهی | خرید اسید سیتریک صنعتی | فروش اسید سیتریک

سفیر آزما کیان، شرکت فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی از برترین برند های دنیا

با تشکر مجله دانش شیمی و تیم پایان نامه من

با ما در تماس باشید : 09357007743

ادامه مطلب ...
error: سفیر آزما کیان برند اول فروش مواد شیمیایی و آزمایشگاهی در ایران : 09357007743 فروش 24 ساعته