معرفی رشته داروسازی |بازارکار | لیست دروس | معرفی کامل | سفیر آزما کیان

معرفی رشته داروسازی |بازارکار | لیست دروس | معرفی کامل

معرفی رشته داروسازی |بازارکار | لیست دروس | معرفی کامل

معرفی رشته داروسازی |بازارکار | لیست دروس | معرفی کامل

معرفی رشته داروسازی |بازارکار | لیست دروس | معرفی کامل :

علاوه بر رشته پزشکی و دندانپزشکی که از پر طرفدار ترین رشته های گروه علوم پزشکی به شمار می روند” رشته داروسازی” را هم می توان جزو رشته های بسیار پر طرفدار گروه علوم پزشکی قرار داد. رشته داروسازی همانطور که از نامش مشخص است نقش مهمی در رابطه با تولید و  ساخت دارو ،بررسی وضعیت دارو در بدن انسان و موجودات زنده و همچنین میزان تأثیر دارو در سلامت جامعه و کم کردن بحران‌ های بیماری‌ زا ایفا می کند و همانطور که می دانید  فرموله کردن ماده یعنی تبدیل ماده به قرص،کپسول،شربت و … که برای بیمار قابل مصرف باشد هم از دیگر نقش های یک دکتر داروساز می باشد.

طول دوره تحصیل بین 5 تا 6 سال است. دانشجویان رشته داروسازی ابتدا وارد مقطع دکتری عمومی می شوند،سپس دانشجویان باید دوره طرح نیروی انسانی که به مدت 2 سال است را بگذرانند و پس از آن به میل خود می توانند در آزمون دکتری تخصصی شرکت نمایند.نحوه پذیرش دانشجویان در این رشته نیز از طریق شرکت در آزمون سراسری و به صورت متمرکز خواهد بود و دانشگاه هایی از جمله دانشگاه‎های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ـ درمانی اصفهان، شهید بهشتی ـ تهران، مشهد ،اهواز، تبریز، تهران،شیراز، کرمان، کرمانشاه، مازندران ـ ساری آماده پذیرش دانشجویان در رشته داروسازی می باشند.

هدف از رشته داروسازی

برای آشنایی بیشتر شما داوطلبان در قسمت زیر لیست دروس پایه و تخصصی رشته داروسازی را در اختیارتان قرار داده ایم.همچنین در صورتی که خواستار تحصیل در رشته داروسازی در دانشگاه سراسری هستید ،برای آگاهی از آخرین رتبه قبولی در این رشته می توانید آخرین رتبه قبولی داروسازی دانشگاه سراسری را مشاهده نمایید.

دروس پایه و تخصصی رشته داروسازی

دروس  پایه       

بیولوژی نظری، فیزیک‌ نظری، ریاضیات‌ پایه‌ و مقدمات‌ آمار،  انگل‌شناسی و قارچ‌ شناسی، ایمونولوژیی، کمک‌های اولیه‌، کامپیوتر،شیمی عمومی، بیو شیمی، فیزیولوژیی، شیمی آلی، تشریح‌، اصول‌ خدمات‌ بهداشتی،آمار حیاتی، شیمی تجزیه‌، میکروب‌ شناسی نظری و عملی.

دروس تخصصی

گیاه‌شناسی دارویی، اشکال‌ دارویی، تغذیه‌ و رژیم‌ درمانی، مواد خوراکی نظری، مدیریت‌ در داروسازی، درمان‌ شناسی، اطلاعات‌ دارویی،  کارآموزی صنعت‌، زبان‌ تخصصی، مقدمات‌ داروسازی، گیاه‌شناسی داروسازی، کارآموزی داروخانه‌، شیمی دارویی، فارماکولوژی، مفردات‌ پزشکی، فرآورده‌های دارویی بیولوژیکی، فیزیکال‌ فارماسی، روش‌های دستگاهی، سم‌شناسی، بیوفارماسی، داروسازی صنعتی، کنترل‌ میکروبی دارویی.

شرایط تحصیل در رشته داروسازی در مقاطع بالاتر

دانشجویان پس از دریافت مدرک دکتری عمومی داروسازی در صورت کسب معدل کل بالای 15 می توانند در آزمون دوره تخصصی شرکت نمایند. پس از شرکت در آزمون و کسب نمره قبولی دانشجویان پذیرفته شده در دوره تخصصی با توجه گرایش شان، در سطح پیشرفته و تخصصی واحد های متنوع دیگری را می گذرانند که قسمت عظیمی از آن پایان نامه تخصصی می باشد.البته توجه داشته باشید که دانشجویان باید پیش از انتخاب پایان نامه تخصصی  نمره قبولی را در آزمون جامع تخصصی که در سطح کشور برگزار می شود را کسب کنند. در نهایت پس از نگارش و دفاع از پایان نامه برای دریافت مدرک دکتری تخصصی خود اقدام نمایند.

معرفی گرایش های تخصصی رشته داروسازی

رشته داروسازی گرایش های تخصصی متنوعی را در برمی گیرد که این گرایش ها با علوم پایه ازجمله شیمی، فیزیک، زیست شناسی و علوم بالینی ازتباط نزدیکی دارد.بنابراین دانشجویان پس از اتمام دوره عمومی می توانند در این گرایش ها به ادامه تحصیل بپردازند.

این مطلب را از دست ندهید :
قارچ گانودرما و کرونا | قارچ گانودرما هیچ تاثیری در درمان کرونا ندارد

در قسمت زیر گرایش های تخصصی رشته داوزسازی را عنوان کرده ایم. ضمن اینکه فارغ التحصیلان رشته دارو سازی عمومی نیز می توانند در تخصص های علوم پایه پزشکی از جمله بیو شیمی، ‌فیزیولوژی، آمار حیاتی، تغذیه، ایمونولوژی، ویروس شناسی و ژنتیک ،انگل شناسی پزشکی، میکروب شناسی پزشکی، نیز شرکت نمایند.

گرایش های تخصصی رشته داروسازی

شیمی دارویی داروسازی بالینی  بیوتکنولوژی دارویی  نانوفناوری دارویی
داروشناسی فارماسیوتیکس اقتصاد و مدیریت دارو فارماکوگنوزی
سم شناسی کنترل دارو داروسازی هسته ای یا رادیوفارماسی

تاسیس داروخانه با مدرک دکتری تخصصی داروسازی؟!!

آگاهی از شرایط تاسیس داروخانه با مدرک دکتری تخصصی از دیگر موضوعاتی است که ذهن بسیاری از داوطلبان را مشغول کرده است.در این خصوص لازم است بدانید که امکان دریافت مجوز از وزارت بهداشت برای تاسیس داروخانه برای فارغ التحصیلان در مقطع دکتری تخصصی داروسازی وجود ندارد و دریافت مجوز برای تاسیس داروخانه برای فارغ التحصیلان مقطع دکتری عمومی داروسازی امکان پذیر خواهد بود.

این مطلب را از دست ندهید :
سیگما آلدریچ چیست؟

بنابراین دارا بودن مدرک دکتری عمومی داروسازی از شرایط دریافت مجوز برای تاسیس داورخانه می باشد.اما اگر تحصیل در رشته داروسازی را صرفا برای دریافت مجوز داروخانه انتخاب نکرده اید می توانید در صورت قبولی در آزمون phd و فارغ التحصیل شدن در این رشته در شرکت های داروسازی،به صورت مستقل به پژوهش و یا تولید دارو به فعالیت بپردازید.برای آگاهی از شرایط تحصیل از شیمی دارویی به داروسازی کلیک کنید.

بازار کار و فرصت های شغلی رشته داروسازی

یکی از مواردی که دانشجویان باید پیش از انتخاب رشته مورد نظرشان در مورد آن آگاهی داشته باشند بررسی و تحقیق در خصوص بازار کار و فرصت های شغلی رشته مورد نظر است.

بنابراین در صورتی که علاقه مند به تحصیل در رشته داروسازی هستید در رابطه با بازار کار این رشته لازم است بدانید که تقریبا 90% فارغ التحصیلان رشته داروسازی جذب بازار کار می شوند و در داروخانه ها، کارخانه‌های‌ آرایشی ـ بهداشتی و صنایع‌ داروسازی‌ (صنعت‌ ساخت‌ و کنترل‌ دارو) و در زمینه هایی چون درمان‌ و آموزش‌ پزشکی و در امور اجرایی وزارت‌ بهداشت‌ مشغول به کار می شوند.

ضمن اینکه برای فارغ التحصیلان این رشته امکان‌ فعالیت‌ های تحقیقاتی نیز در کارخانه‌های داروسازی کشور در واحد تحقیقات وجود دارد.

 

مرکز فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی، فروش مواد آزمایشگاهی، فروش کیت تحقیقاتی و تجهیزات آزمایشگاهی از معتبر ترین برندهای دنیا از جمله سیگما آلدریچ، مرک آلمان، ترموفیشر، پرومگا و …

سفیر آزما کیان، شرکت فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی از برترین برند های دنیا با همکاری بهترین تیم پایان نامه ایران

توجه: تمامی ماده ها و کیت تحقیقاتی از بیش از ۲۰۰ برند و تامین کننده موجود می باشد!

جهت خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی، تنها کافیست که با ما تماس بگیرید:

02166074277   –   ۰۹۱۲۸۳۰۸۰۹۱  –  ۰۹۳۵۷۰۰۷۷۴۳

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *