ویروس کرونا برای افراد سالمند خطرناکتر است ؟ | ویروس کرونا فقط افراد مسن را هدف قرار میدهد ؟
ویروس کرونا برای افراد سالمند خطرناکتر است
ویروس کرونا برای افراد سالمند خطرناکتر است ؟ | ویروس کرونا فقط افراد مسن را هدف قرار میدهد ؟ :
حداقل نیمی از افراد مبتلا به ویروس کرونا بالای ۵۰ سال هستند، زیرا این افراد بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای تنفسی و سایر بیماریها هستند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه حدود ۸۵۰ میلیون نفر از جمعیت جهان را افراد سالمند بالای ۶۰ سال تشکیل میدهند که این رقم تا سال ۲۰۲۰ میلادی به یک میلیارد نفر میرسد، کشور ما نیز دور از این ماجرا نیست؛ بنابراین سلامت سالمندان یکی از مسائل و مشکلات بهداشتی در بیشتر جوامع است و لازمه مقابله با این مشکلات، سیاستگذاری و برنامهریزیهای دقیق و درست است.
افراد بالای ۵۰ سال بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای تنفسی و سایر بیماریها هستند، حتی نیمی از افرادی که در ایالت متحده به کروناویروس مبتلا شدند افراد بالای ۵۰ سال هستند.
ویلیام هاناگ، استاد بیماریهای واگیردار دانشگاه هاروارد با اشاره به این مسئله که ویروس کرونا بیشتر افراد سالمند را تحت تاثیر خود قرار میدهد، گفت: اطلاعات کافی در مورد میزان شیوع این بیماری وجود ندارد و ما دوست نداریم شاهد موارد شدیدتر و بیشتر باشیم.
این استاد بیماریهای واگیردار ادامه داد: امیدوارم طی چند هفته آینده به نتایج خوبی برسیم، از آنجا که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا هر روز در حال افزایش است، اگر فرد مسن یا هر شخص دیگری که بیمار شد، نباید ابتدا روی این بیماری تمرکز کند، بلکه هرچه زودتر به پزشک مراجعه کند.
این استاد دانشگاه هاروارد تأکید کرد: علائم ویروس کرونا و آنفلوانزا بسیار شبیه به یکدیگر هستند، البته هر دو آنها برای افراد مسن بسیار خطرناک هستند.
همه افراد به خصوص سالمندان باید هنگام بیماری، از انجام کار خودداری کنند و حداقل باید تا ۲۴ ساعت بعد از تب در اجتماع قرار نگیرند و قرنطینه شوند و هنگام سرفه، دهان خود را با بازوی خود یا دستمال بپوشانند.
به دلیل افزایش روزافزون افراد مسن در سراسر جهان برای بهرهوری از این دوران بهتر است خود را تجهیز کنیم و یادمان باشد هیچ وقت برای اصلاح و بهبود روش زندگی دیر نیست، نکته مهم دیگر که باید به آن توجه کنیم این است که باید در نظر داشت که اکنون زمان ترس و وحشت در کشور نیست، بلکه آگاهی و توجه به شرایط و نکات با اهمیت است.
ویروس کرونا؛ فقط افراد مسن را هدف قرار میدهد؟
یک متخصص بیماری های عفونی گفت: افراد مسن یا کسانی که سن زیادی دارند باید این موضوع ویروس «کرونا» را جدی بگیرند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمید عمادی کوچک متخصص بیماری های عفونی گفت: در بیمارستان امام خمینی (ره) روزانه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۸ نفر مراجعه کننده داریم که بعضی از آنها به علت گرفتن تست کرونا به بیمارستان میآیند.
او افزود: حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر هر روز در بیمارستان امام خمینی (ره) بستری میشوند که از همان آغاز اپیدمی تا به امروز فقط دو نفر فوتی داشتیم و آن دو بالای ۸۰ سال سن داشتند که جواب آزمایش یکی از آنها تا هنوز نیومده است.
این متخصص بیماری های عفونی تصریح کرد: افراد مسن یا کسانی که سن زیادی دارند باید این موضوع ویروس «کرونا» را جدی بگیرند، اما گاهی اوقات بعضی افراد جوان هم فوت شده اند.
او گفت: در علم پزشکی صد درصدی وجود ندارد و گاهی اوقات از ما میپرسند که سکته قلبی در چه کسانی شایعتر است؟ ما در جواب میگوییم افراد مسن، اما همین امر ممکن است عامل مرگ جوانان هم شود. یعنی نمیخواهم بگویم که هیچ فرد جوانی صد درصد مبتلا نمیشود.
عمادی کوچک با اشاره به انتشار پخش ویدیو غش کردن فردی در میدان انقلاب اظهار کرد: غش کردن یا از حال رفتن ممکن است به علت کم شدن آب بدن یا تحت تاثیر فشار عصبی باشد که در این صورت خون کافی به مغز انسان نمیرسد، اما بعضی اوقات هم ممکن است به علت مبتلا شدن به ویروس کرونا رخ دهد، ولی ویدیو منتشر شده از فردی که در میدان انقلاب غش کرده بود نمیتوان گفت که او به علت ویروس کرونا در آن شرایط قرار گرفته است.
او افزود: این نکته باید یادمان باشد تا از هر چیزی به اندازه خودش بترسیم و ترس ابتلا به کرونا نباید ذهنمان را درگیر کند چرا که این ویروس برای افراد سالم و کمتر از ۵۰ سال نگران کننده نیست.
عمادی کوچک اظهار کرد: افراد بالای ۵۰ سال، مبتلایان به دیابت کنترل نشده، بیماران قلبی_ ریوی، کسانی که پیوند کبد و شیمی درمانی انجام داده اند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند.
این متخصص بیماری های عفونی افزود: تعطیلی مدارس به معنای این نیست که دانش آموزان به کرونا مبتلا میشوند بلکه به این معناست که اگر این افراد از منزل خارج شوند ممکن است اهالی خانه را هم درگیر کنند.
عمادی کوچک در پایان گفت: باید به یک سری قواعد اهمیت دهیم و هیچ نگرانی از ابتلا به کرونا نداشته باشیم و فراموش نکنیم که هر غش کردنی در خیابان به معنای بروز «ویروس کرونا» نیست.
با تشکر از شما سفیر آزما کیان نمایندگی سیگما الدریچ در ایران و تیم طراحی پایان نامه من
دیدگاهتان را بنویسید