محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار | خرید و فروش محیط کشت پوتیتو دکستروز

محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار | خرید و فروش محیط کشت پوتیتو دکستروز

محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار | خرید و فروش محیط کشت پوتیتو دکستروز

محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار | خرید و فروش محیط کشت پوتیتو دکستروز

محیط کشت پوتیتو دکستروز آگار | خرید و فروش محیط کشت پوتیتو دکستروز :

میزان مس در عصاره نمونه های مختلف سیب زمینی
اکثر قارچ شناسان اکنون از محیط کشت پوتیتو دکستروز تجاری PDA استفاده می کنند که عصاره سیب زمینی خشک شده و پودر شده بوده که با گلوکز و آگار مخلوط می شود. دستور العمل های قدیمی تر برای PDA طیف وسیعی از روش های آماده سازی محیط کشت را نشان می دهد به عنوان مثال برخی استفاده از سیب زمینی های سفید پوست قدیمی (برای تولید محیط کشت پوتیتو دکستروز عناصر را که به طور اتوکلاو شده با آب قبل از تیره شدن تهیه شده اند توصیه می کنند در حالی که برخی دیگر توصیه می کنند که سیب زمینی ها جدید باشند. برخی محققان نظرشان این است که سیب زمینی ها باید خرد شوند (پوست کنده نشوند).
ارجهیت سیب زمینی های ارگانیک در مقایسه با معمولی در کیفیت
همچنین شواهد حکایتی وجود دارد که نشان می دهد محیط کشت پوتیتو دکستروز باید با استفاده از سیب زمینی های زراعی “ارگانیک” ساخته شود. سطح مس در سیب زمینی های زراعی “ارگانیک” بالاتر از غده های زیر کشت معمولی است. تجزیه و تحلیل عصاره های فیلتر شده از ۲۷ نمونه غده تهیه شده طبق دستورالعمل استاندارد برای محیط کشت پوتیتو دکستروز میکرو شش برابر غلظت مس را نشان داد و میزان مس به طور قابل توجهی بالاتر از عصاره غده های رشد یافته تحت رژیم های مدیریت ارگانیک (مکمل) بود. با مقایسه سطح مس در این عصاره سیب زمینی تخمین زده می شود که میزان مس در PDA “خانگی” از ۳۳ تا ۱۱۳ ngmL 1 است.
تاثیر سم های استفاده شده برای کشت سیب زمینی روی محیط کشت PDA
سم ها می توانند تاثیر مستقیم بر کیفیت محیط کشت پوتیتو دکستروز بگذارند. استفاده از مخلوط بوردو و سایر قارچ کش های مبتنی بر مس برای کنترل پوسیدگی در اواخر فصل کشت سیب زمینی از دهه ۱۸۸۰ گسترده بود تا زمان ظهور قارچ کش های ارگانیک مصنوعی در دهه ۱۹۳۰ دوره ای که استفاده از محیط PDA گسترده شد ادامه یافت. با این حال مخلوط بوردو هنوز هم برای کنترل بیماری های سیب زمینی در محصولات زراعی ارگانیک مورد استفاده قرار می گیرد و این امکان وجود دارد که این مسئله باعث افزایش سطح مس در این غده ها شود.
نتیجه گیری
این واقعیت که سطح مس (کوفاکتور تشکیل رنگدانه در محیط کشت پوتیتو دکستروز) می تواند به طور قابل ملاحظه ای بین دسته های مختلف سیب زمینی متفاوت باشد و اینکه چنین تغییراتی می تواند باعث ایجاد تغییرات قابل توجه در رنگدانه های میکروبی و میسلیوم در کلنی های قارچی شود که روی دسته های مختلف PDA تهیه شده از نظر تجاری و ‘ساخته شده از خانه’ ایجاد می شود باعث نگرانی متخصصان می شود. به خصوص اگر تنوع دسته ای باعث ایجاد تفاوت های مورفولوژیکی در کشت های خاص قارچ شود. سایر فرایندهای متابولیک ثانویه به ویژه تولید مایکوتوکسین تحت تأثیر غلظت عناصر کمیاب در کشت ها قرار می گیرند.
بالا بردن کیفیت محیط کشت پی دی ای با افزودن سولفات مس
توصيه مي شود هنگام ساختن محیط کشت پوتیتو دکستروز عناصر میکرو مقدار كمي سولفات مس (۱۰۰۰ ngmL 1؛ حدود ۱۵ ميلي مولار CuSO4 5H2O) اضافه شود. از طرف دیگر افزودن محلول عناصر کمیاب Hunter (Aspergillus) حاوی ۴۰۰۰ ngmL 1 مس یا یک فرمولاسیون مشابه علاوه بر این از این کمبودهای معدنی جلوگیری می کند. علاوه بر این ممکن است از تنوع دسته ای مس یا عناصر کمیاب در بسیاری از کشت های طبیعی طولانی مدت و نامشخص که هنوز هم در کاربردهای گسترده ای دارند با استفاده از چنین اقدامات احتیاطی ساده ای جلوگیری شود.

این مطلب را از دست ندهید :
محیط کشت xld agar | محیط کشت XLD آگار | خرید محیط کشت xld agar

 

مرکز فروش مواد شیمیایی و آزمایشگاهی، فروش کیت تحقیقاتی و تجهیزات آزمایشگاهی از معتبر ترین برندهای دنیا از جمله سیگما آلدریچ، مرک آلمان، ترموفیشر، پرومگا و … (خرید مواد شیمیایی و آزمایشگاهی اورجینال)

09357007743 : تلفن سفارش و خرید

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *